Certificat mèdic nàutica a Sant Quirze i Sabadell, en 20 minuts

A Centre Mèdic TOTPERMÍS- Sant Quirze del Vallès realitzem tot tipus de certificats mèdics oficials: per a l’obtenció o renovació dels diferents títols nàutics.

Estem autoritzats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el número de d’autorització E08749287. Som centre de reconeixement de conductors (CRC) autoritzat i col·laborem amb la DGT amb el número d’autorització B-0372. 

Fem el certificat mèdic que demana la Direcció General de Marina Mercant o el Departament d’agricultura, ramaderia i pesca de la Generalitat de Catalunya.

Títols nàutics

Igual que en els altres certificats, ara ja no cal portar foto, la fem nosaltres directament aquí gratuïtament.

Tot el procés dura 20-30 minuts.

Tot seguit pot veure la documentació que caldrà que porti:

DNI O NIE

Ulleres (si les utilitza)

Audiòfon (si l'utilitza)

Foto (també li podem fer aquí gratuïtament)

Si vol renovar el PER PNB Patró de iot o Capità de iot, pot consultar la normativa que regula les títulacions d’embarcacions d’esbarjo accedint al BOE

Normativa per renovar/obtenir títols nàutics

Estem a Sant Quirze del Vallès

Ens pots trobar a Sant Quirze del Vallès, al carrer Capcir 1-3, al costat Correos i del restaurant La Lila. És molt fàcil aparcar de forma gratuïta en tota la zona propera al centre mèdic. 

Sant Quirze del Vallès es troba a 2 minuts de Sabadell i a poc més des de: Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès o Barberà del Vallès.