Renovar permís de conduir a Sant Quirze i Sabadell, en 20 minuts

En aquesta pàgina us facilitarem tota la informació que podeu necessitar per a renovar el permís de conduir a Sant Quirze del Vallès, a 5 minuts de Sabadell.

En pocs minuts podreu llegir aquesta pàgina. Teniu diversos accessos directes per a contactar amb nosaltres i resoldre qualsevol dubte que us hagi quedat. El nostre canal de comunicació preferit és el WhatsApp però també ens podeu contactar per telèfon o enviar-nos un correu electrònic.

Centre Mèdic TOTPERMÍS – Sant Quirze del Vallès és un Centre de Reconeixement de Conductors (CRC), autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el numero d’autorització E08749287, i per la Direcció General de Trànsit (DGT), amb el número d’autorització B-0372, per a realitzar i emetre certificats aptitud psicofísica per als diferents permisos de conducció.

A Centre Mèdic TOTPERMÍS de Sant Quirze del Vallès estem habilitats i autoritzats per la DGT per a efectuar la renovació del permís de conduir de manera telemàtica. La renovació es realitza en el propi centre mèdic, una vegada finalitzada l’exploració psicofísica. Des de fa més de 15 anys que no és necessari efectuar la renovació del permís de conduir de manera presencial en les oficines de la DGT de Barcelona ni de Sabadell.

 

¿Vols que contactem amb tu?

Renova en 3 passos

Si et caduca el permís de conduir o ja el tens caducat, aquí t’expliquem com renovar el carnet de conduir sense perdre el temps en 3 senzills passos:

Pas 1) Venir al nostre centre mèdic i dur el DNI o NIE i el carnet de conduir caducat o que faltin menys de 3 mesos perquè caduqui.

Pas 2) Et farem la revisió mèdica obligatòria. Trigarem uns 20 minuts.

Pas 3) Al finalitzar la revisió mèdica, t’entregarem una autorització provisional per conduir. Després hauràs d’esperar entre 6 i 8 setmanes a rebre el carnet de conduir definitiu al teu domicili.

A més, des de Centre Mèdic Totpermís – Santi Quirze del Vallès, si existeix qualsevol problema en l’enviament al teu domicili del teu carnet de conduir, nosaltres ens encarreguem de fer la corresponent reclamació del teu carnet de conduir a la DGT. 

La DGT té un servei de seguiment del estat de la renovació del carnet de conduir a través del següent enllaç: Consulta estat tràmit carnet de conduir

Sense necessitat d’anar enlloc més, port renovar el carnet de conduir al nostre centre mèdic.

Consulta les nostres Tarifes 

Renovar permís de conduir, quan?

El permís de conduir es pot renovar amb una antelació màxima de tres mesos abans de la data de caducitat que consta en el permís de conduir.

La sanció per conduir amb el permís caducat és de 200€.

Documentació necessària per l'exploració mèdica per renovar permís de conduir

El dia que vinguis a renovar el carnet de conduir hauràs de portar:

En què consisteix la revisió mèdica?

El metge i el psicòleg han de fer unes preguntes per omplir l’historial mèdic i determinar si existeixen patologies que requereixin adaptacions o restriccions a l’hora de conduir.

Seguidament es procedeix a l’exploració física general que inclou:

Cal destacar que la llei diu que si durant la revisió mèdica vostè ens informa que pateix certes patologies, malalties o pren certa medicació és possible que hagi de portar-nos un informe actualitzat del seu metge especialista o metge que realitzi els seus controls. 

renovar permís de conduir

¿Hace falta una fotografía?

No, la fotografía se hace en el mismo momento de la revisión médica. la fotografía se ha de realizar con el dispositivo digital homologado para el trámite de renovación del permiso de conducir.

Preguntes freqüents

Quan es pot renovar el permís de conduir?

Podrà renovar-se amb una antelació màxima de tres mesos abans de la data de caducitat que consta en el seu permís de conduir.

És important saber que no es pot conduir ni un sol dia amb el carnet caducat, recomanem que revisi la data de caducitat del mateix i renovar-lo si queda poc perquè arribi.

Tinc el permís caducat, el puc renovar?

Sí, el permís es pot renovar encara que estigui caducat. No importa si està caducat de pocs dies, pocs mesos o molts anys. 

No té cap cost addicional.

Si condueixes amb el permís caducat pots arribar a ser sancionat amb una multa de fins a 200€.

Quant temps dura la revisió mèdica?

L’exploració mèdica té una durada d’entre 15 i 20 minuts, aproximadament.

Quina validesa té el certificat mèdic?

El certificat mèdic té una validesa de 90 dies naturals.

Fa falta una fotografia?

No, la fotografia es fa en el mateix moment de la revisió mèdica. la fotografia s’ha de realitzar amb el dispositiu digital homologat per al tràmit de renovació del permís de conduir.

És necessari demanar cita?

, és necessari demanar cita. Som un centre sanitari i la legislació vigent indica que per a ser atès és necessari tenir una cita sol·licitada prèviament.

Per a una millor planificació del vostre temps, us demanem encaridament que ens demaneu cita amb antelació. Tractarem d’assignar-vos una cita que s’ajusti a la vostra agenda.

Hi ha cites disponibles per al mateix dia?

Sí, cada dia reservem cites per a atendre revisions mèdiques que no poden esperar. 

Si us plau, contacta amb nosaltres abans de venir al centre mèdic i t’assignarem una de les cites urgents disponibles.

Horari

Centre Mèdic TOTPERMÍS – Sant Quirze del Vallès està obert:

dilluns, de 16:00 a 19:00,

i

dijous, de 16:00 a 19:00.

Quant costa renovar el permís de conduir?

El preu del preu del certificat mèdic és de 45,42€. Tenim un preu molt econòmic i més barat que els altres centres de la zona de Sabadell.

A aquest preu se li han de sumar les taxes corresponents. Actualment, la taxa per a renovar el carnet té un preu de 24,58€.*

IMPORTANT: 

1) Les persones majors de 70 anys o que els caduca el permís amb 70 o més anys, no paguen la taxa de renovació.

2) Les persones amb restriccions temporals de 4, 3, 2 o 1 anys paguen un import inferior a la taxa a dalt *indicada.

Si tens dubtes per a saber quant et costarà renovar el permís amb nosaltres, si us plau, no dubtis a contactar i preguntar.

Puc pagar amb targeta?

, pots pagar amb targeta VISA o Mastercard

Lamentablement, no acceptem el pagament amb American Express.

Tot i què acceptem el pagament en efectiu, preferim què ens pagueu amb targeta.

IMPORT TAXES DGT 2024

24,58€ Taxa renovació 5 o 10 anys

29,67€ Taxa renovació 4 anys

14,75€ Taxa renovació 3 anys

  9,83€ Taxa renovació 2 anys

  4,92€ Taxa renovació 1 any

Estem a Sant Quirze del Vallès

Ens pots trobar a Sant Quirze del Vallès, al carrer Capcir 1-3, al costat Correos i del restaurant La Lila. És molt fàcil aparcar de forma gratuïta en tota la zona propera al centre mèdic. 

Sant Quirze del Vallès es troba a 2 minuts de Sabadell i a poc més des de: Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès o Barberà del Vallès.